1 Mayıss.jpg (220 KB)

Termal Barkod Etiketi 40x20mm Yanyana 5 li Bitişik (5000 li)

Garanti Barkod
187,88 TL + KDV
225,46 TL KDV Dahil
2000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
500 TL ve Üzeri Peşin Fiyatına Taksit
Kapıda Ödeme Kolaylığı
Paylaş:
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İade ve Teslimat
  • Ödeme Seçenekleri
  • 0 Yorumlar
  • Eco Termal Barkod Etiketi 40x20mm Yanyana 5'li Sarım Toplam 5000'li Paket

    Üst yüzey mat, düz ve beyaz renktedir Direk termal baskı (Ribonsuz baskı) Baskı yapmak için mürekkep (ribon) vb. malzemeye ihtiyaç duymaz. Yüksek sıcaklık ve / veya nem seviyelerinde uzun süre depolanması durumunda raf ömrü kısalır. Sabit sıcaklıkta saklanmalıdır. Güçlü güneş ışığından veya kuvvetli yapay ışıktan kaçınılmalıdır. Sert kimyasallarla temasından kaçınılmalıdır.  Basılı etiketler önerilen şekilde saklandığı takdirde 1 yıl garantilidir. Çizilmeye veya lekeye karşı dirençlidir. Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 2 yıldır.

    Masura (Göbek) çapı 40 mm'dir.
    Etiket ebadı Yanyana 5'li dizgi - 40 mm x 20 mm.
    Yapışkanlı: Evet
    Etiketin Akışı: 40mm 5 sıra yan yana
    Etiketin genişliği: 20mm 5 sıra yan yana

     

    Not:
    Etiket sipariş verirken dikkat etmemiz gereken 3 Önemli şey vardır.
     
    1- Etiket Akış ölçüsü
    Etiket akış ölçüsü, Rulo halinde etiketi makinaya taktığımızda aşağıdan yukarıya yada yukarıdan aşağıya doğru olan ve makinenizden çıktı alırkan dışarıya doğru akışkanlık gösteren yönün ölçüsüdür. Biz satıcılar Etiketin akış yönünü ilk söylenen ölçü olarak algılamaktayız, Örnek verecek olursak 150x100mm etiket denildiğinde etiketin akış yönü 150mm genişliği 100mm olarak algılamaktayız.
     
    2- Etiketin Genişlik Ölçüsü
    Etiket Genişlik ölçüsü, Rulo halinde etiketi makinaya taktığımızda Sağdan sola yada soldan sağa doğru olan yönün ölçüsüdür.
     
    3- Kuka yani Göbek Bir Diğer Adıyla Masura Çapı ölçüsü
    Etiketin Göbek çapı ise etiketi sardığımız kuka yada göbek diye adlandırdığımız yerin iç kısmıdır, Bu ölçüye dikkat edilmemesi durumda sarılmış olan rulo nun makinanıza uymama olasılığı çok yüksektir. iptal ve iade konularıyla zaman kaybetmek istemiyorsanız, Etiketin Akış Yönü, Genişliği ve göbek çapı dediğimiz 3 unsura mutlaka dikkat etmenizi tavsiye ederiz.


T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.